Oliko lentosi yli 3 tuntia myöhässä?

Sinulla on oikeus vaatia rahallista korvausta!

- Me autamme

Voinko hoitaa korvausvaatimukseni itse?

Kyllä voit. Jokaisella on oikeus ottaa suoraan yhteyttä lentoyhtiöön ja vaatia korvauksia myöhästyneistä tai peruutetuista lennoista. EU-lainsäädäntö aiheesta löytyy täältä. EU-lainsäädäntöä tukevat monet lainopilliset ennakkotapaukset, jotka ovat tarkentaneet aihetta koskevia lakipykäliä.

Korvausvaatimusten vaarana on, ette niitä hyväksytä, koska lentoyhtiöt tavallisesti ilmoittavat myöhästymisen tai peruuntumisen syynä olevan "poikkeukselliset olosuhteet, joihin lentoyhtiöt eivät voi vaikuttaa", tai että he tekivät "kaiken, mikä on kohtuudella mahdollista" tilanteen korjaamiseksi.

Tämän vuoksi on tarpeellista varautua siihen, että korvausvaatimus on vietävä oikeuteen, ja että siitä koituu oikeudenkäynti- ja muita kustannuksia. Kun oikeudenkäynti voitetaan, joutuu hävinnyt osapuoli kattamaan myös vastapuolen kulut.

Peruutetutlennot.fi:n juristit ovat kokeneita lakiasiantuntijoita ja osaavat arvioida, mitkä tapaukset sopivat aikaisemmin mainittuihin kategorioihin. He pystyvät siis näkemään, milloin on taloudellisesti kannattavaa lähteä hakemaan korvauksia. Käsittelemämme suuri joukko tapauksia takaa sen, että hoidamme asian tehokkaasti ja edullisesti. Olemme lisäksi valmiita käyttämään rahaa korvausvaatimuksen perusteelliseen läpivientiin. Näistä syistä asiakkaamme voivat käyttää Peruutetutlennot.fi:n palveluita ilman pelkoa taloudellisesta menetyksestä. Jos emme voita, et joudu maksamaan mitään.

Voit käyttää laskuriamme ja toimittaa korvaushakemuksesi klikkaamalla tästä.