Oliko lentosi yli 3 tuntia myöhässä?

Siinä tapauksessa sinulla on oikeus vaatia rahallisia korvauksia!

- Me autamme

Mikä on Peruutetutlennot.fi?

Peruutetutlennot.fi pitää kiinni sinun oikeudestasi korvaukseen!

Peruutetutlennot.fi keskittyy juridisen avun tarjoamiseen niille lentomatkustajille, joilla on oikeus hakea rahallista korvausta lentoyhtiöiltä myöhästymisten, peruutusten tai muiden lentojen lähtöön liittyvien ongelmien vuoksi.

Peruutetutlennot.fi on oman alansa asiantuntija. Meillä on lisäksi mahdollisuus päästä käsiksi tietoon lähtevistä lennoista, sääolosuhteista ja muista seikoista, jotka voivat olla ratkaisevia korvausvaatimuksen päätökselle.

Kokoamalla yhteen asiakkaidemme korvausvaatimuksia ja hyödyntämällä tietokannastamme löytyvää suurta määrää tapauksia, pystymme pitämään käsittelykustannukset alhaisina.

Peruutetutlennot.fi on yksityisomistuksessa oleva itsenäinen yritys eikä meillä ole sidoksia muihin matkailualan eturyhmiin.

Peruutetutlennot.fi on alallaan Suomen suurin. Yhtenä syynä tälle on, että kiinteänä osana korvausvaatimusten käsittelyämme tapaamme lentoyhtiöiden edustajia, jos hoitamamme korvausvaatimus on hylätty ilman kunnollisia perusteluita. Meillä on jatkuvasti satoja lakikanteita avoinna korvausten maksamisesta kieltäytyviä lentoyhtiöitä vastaan. Siksi meillä on myös korkea korvausten lunastusprosentti.

Liiketoimintamallimme perustuu samankaltaisia palveluita tarjoaviin yrityksiin mm. Saksassa, Hollannissa ja Englannissa.