Meistä

Peruutetutlennot.fi

 • Mikä on Peruutetutlennot.fi?

  Peruutetutlennot.fi auttaa joka vuosi tuhansia lentomatkustajia saamaan oikeudenmukaisen korvauksen lentoyhtiöltä silloin, kun lento on myöhästynyt, peruttu tai ylibuukattu.

  Ei riskiä

  Voit turvallisesti tehdä hakemuksen meidän kauttamme. Jos emme onnistu saamaan sinulle korvausta, sinun ei tarvitse maksaa mitään. Voit lukea lisää hinnoistamme täältä.

  Paras voittoprosentti

  Teemme yhteistyötä alan parhaimpien lakimiesten kanssa emmekä epäröi viedä tapausta oikeuteen, mikäli lentoyhtiö kieltäytyy maksamasta matkustajalle hänelle kuuluvaa korvausta. Voitamme 99 % oikeuteen viemistämme tapauksista. Lisäksi Peruutetutlennot.fi on alan ainoa toimija, joka tarjoaa maksuturvan oikeustapauksissa. Jos tapauksesi etenee oikeuskäsittelyyn, voit pyytää korvausta maksetuksi välittömästi ja välttää odotuksen.

  Ylimääräisten kulujen korvaus

  Kun teet hakemuksen meidän kauttamme, voit saada myös ylimääräiset kulut korvatuiksi. Jos sis lentosi myöhästyminen on aiheuttanut sinulle ylimääräisiä ruoka-/ juoma-/majoituskuluja tai jos olet esimerkiksi joutunut hankkimaan kokonaan uudet lentoliput, autamme sinua mielellämme saamaan kulut korvatuiksi myöhästyneestä / peruutetusta lennosta haettavan vakiokorvaksen ohella.

  Alansa asiantuntija

  Peruutetutlennot.fi on jo vuosia ollut yksi Suomen suurimpia toimijoita lentokorvausasioissa. Matkustajalle taistelu lentoyhtiötä vastaan voi tuntua pitkältä ja vaikealta. Me osaamme käsittelyn kaikki vaiheet ja viemme tapauksen tarvittaessa oikeuteen. Teemme kaikkemme korvauksesi puolesta.